Tintl sokken

Tintl sokken
27/03/2019 NewCoast webshop
In News
Tintl sokken

Tintl sokken

Tintl is een jong merk bij NewCoast voor, dames en heren sokken welke staan voor vrolijk en kleur, maar ook voor stoer en casual . Tintl ontwikkeld, ontwerpt en verkoopt sokken voor iedere man en vrouw. Het is de droom van Tintl om de effen sok te verbannen, want ze zijn vooral bezig om vrolijke, kleurrijke sokken te ontwerpen waarin je je lekker voelt en die er ook nog eens hip uitzien. De unieke designs en goede kwaliteit maken dat deze sokken een feest zijn om te dragen. Tintl sokken zijn leuk om te krijgen, maar vooral ook om te geven!

Vakmanschap

Tintl staat voor kwaliteit en uitstraling. Een goede fabrikant die met ons mee wil denken is dan ook van essentieel belang. Wij hebben één van de beste fabrikanten in Turkije in de arm genomen voor de productie van onze bijzondere ontwerpen. De unieke combinatie van Italiaanse machines en Turks vakmanschap zorgen ervoor dat onze sokken er exact uit komen te zien zoals wij voor ogen hebben.

Verscheidenheid

Onze verscheidenheid aan categorieën biedt voor ieder wat wils. De ‘Scotty’-lijn voor de stoere man, de ‘Colour’-lijn voor de vrolijke, jonge dame en de ‘Retro’-modellen voor onder het zakelijke pak. Hou je niet zo van kleur, maar wil je wel iets anders dan een standaard zwarte sok? Ga dan voor een model uit de ‘Black & White’-lijn. Geen keuze kunnen maken uit Tintl sokken bij NewCoast, kijk dan een bij de sokken van Burlington of Falke.

NewCoast

Bij NewCoast hebben we naast sokken een compleet assortiment dames en herenmode van fantastiche merken. Merken die primair staan voor kwaliteit en draagbaarheid, maar ook zeker een modisch karakter hebben. Neem bijvoorbeeld het merk Lacoste het assortiment vind je op www.newcoast.nl maar ook op www.lacostepolo.nl

 

 

 • Tintl_unisex_beenmode&sokken_front_nemo
  Tintl_unisex_beenmode&sokken_front_nemo
   6,95
  Quickview

  Tintl socks Clownfish Clownfish sokken

  Uit de beenmode & sokken collectie van het sokken merk Tintl socks komen deze fraaie Clownfish sokken uitgevoerd in de kleur Clownfish. Deze Tintl socks zijn gemaakt van 80% cotton/ 18% polyamide/ 2% elastan en dragen daarom fantastisch! De Tintl Clownfish sok durf jij toch ook te dragen?
   6,95
   6,95
 • Tintl_unisex_beenmode&sokken_front_cards
  Tintl_unisex_beenmode&sokken_front_cards
   6,95
  Quickview

  Tintl socks Cards Play sokken

  Uit de beenmode & sokken collectie van het sokken merk Tintl socks komen deze fraaie Cards sokken uitgevoerd in de kleur Play. Deze Tintl socks zijn gemaakt van 80% cotton/ 18% polyamide/ 2% elastan en dragen daarom fantastisch! De Tintl Cards sok durf jij toch ook te dragen?
   6,95
   6,95