Gepost op

Damesmode uit Amsterdam in Meppel! Milla Amsterdam.

Milla Amsterdam damesmode meppel

Milla Amsterdam maakt kleding, onder andere dameskleding, ofwel geweldige kleding, kleding die je altijd kan dragen, zowel overdag als in de avond. Anders gezegd Milla is de dames kleding die je het liefste altijd wilt dragen! Hun  inspiratie komt voort uit de contrasten van hun geboorteplaats Amsterdam. Dit geeft je het cosmopolitan gevoel, daarentegen is het een balans tussen vrouwelijke kleding met daarnaast een stoer en sportief randje, met andere woorden, dit is Milla! Daarom voor ons bij NewCoast, de reden om  voor de damesmode van Milla Amsterdam te kiezen!

Milla Amsterdam gebruikt een hoge kwaliteit in materialen en heeft een perfecte pasvorm en niet onbelangrijk, voor een goede prijs! De Milla collectie voor de winter bestaat uit fraaie coltruitjes, vlotte t-shirts met print en sportieve en trendy broeken in leerlook of met lederen details! Combineer deze Milla items daarom met een stoer bomerjasje, een elegant lang vest of een trendy blazer en je bent klaar voor het najaar van 2017! Tenslotte, groen, blauw, roze en antraciet grijs zijn dit jaar de kleuren in de Milla damesmode collectie! Kortom, kom langs aan de hoofdstraat 8 in Meppel of shop de Milla collectie online, het kan beide!

De artikelen van Milla laten zich ook goed combineren met onze andere collecties, bijvoorbeeld die van Nickjean en Pepe Jeans!

Gepost op

De lekkerste en leukste warme vesten

De lekkerste en leukste warme vesten

Herfst en winter, de seizoenen van de laagjes. Niet alleen lekker warm, maar ook ontzettend hip. Zo draag jij makkelijk een hemdje met een topje en een warme trui erover, in de winter heb jij nooit genoeg laagjes! Omdat het dit najaar weer ontzettend koud gaat worden, hebben wij de lekkerste en leukste warme vesten voor jou op een rijtje gezet!

VOOR HAAR

VOOR HEM

Gepost op

Kleding kopen met bitcoins

kleding kopen met bitcoins

Newcoast.nl biedt haar klanten vanaf vandaag de mogelijkheid om kleding af te rekenen met Bitcoins.

Newcoast.nl is de eerste grote Nederlandse kleding website die online betalingen met Bitcoins accepteert. Ongeveer 50% van alle bestellingen wordt online betaald. Hoewel het populaire iDEAL voorlopig qua aandeel daarin niet van de troon zal worden gestoten, juichen wij nog meer keuzevrijheid voor de consument op dit vlak erg toe, kleding kopen met bitcoins is van deze tijd aldus Bob Wijnia, eigenaar van Newcoast.

De virtuele valuta was afgelopen tijden weer wereldnieuws door de officiële erkenning van de valuta door Duitsland en de mogelijkheid om Bitcoins te pinnen in Canada. Daarnaast werd vorige week bekend dat een Noorse student zijn investering van zo’n 19 euro in Bitcoins in 2009, had zien groeien tot een huidige waarde van meer dan 600.000 euro.